Jump to content

TCas125

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

  • Speed Test

    My Results

Reputation Activity

  1. Like
    TCas125 got a reaction from xs1 in 0.15 Mbps (day) to 102.9 Mbps (overnight) - Major fluctuations and high packet loss - Suggestions?   
    Hey Guys - I appreciate the feedback and suggestions. I'll definitely try the VPN trick if I continue having issues. Around a week ago I started having much better results, and apart from a few hiccups it has been relatively steady and around 80 Mbps. I had them schedule a technician to come out (they didnt come to my house like I thought they would... but instead must have came and done work in the area / development). We called and were told they had to adjust an amplifier that was impacting about 15 customers, so I'm guessing our entire development. Don't have much more info other than that - but it is substantially better than it has been for the past few months. This is the latency test I just took https://testmy.net/latency?gID=beug361nvs, which now looks a whole lot better. There may have been some other issues they fixed as well, but ultimately nothing was changed at my specific location. PingPlotter is also showing very minimal packet loss, if any at all. I'm hopeful it is smooth sailing now, but I will continue to monitor and report back with any other information that may be helpful to others. Thanks!!
  2. Like
    TCas125 got a reaction from Sean in 0.15 Mbps (day) to 102.9 Mbps (overnight) - Major fluctuations and high packet loss - Suggestions?   
    Hey Guys - I appreciate the feedback and suggestions. I'll definitely try the VPN trick if I continue having issues. Around a week ago I started having much better results, and apart from a few hiccups it has been relatively steady and around 80 Mbps. I had them schedule a technician to come out (they didnt come to my house like I thought they would... but instead must have came and done work in the area / development). We called and were told they had to adjust an amplifier that was impacting about 15 customers, so I'm guessing our entire development. Don't have much more info other than that - but it is substantially better than it has been for the past few months. This is the latency test I just took https://testmy.net/latency?gID=beug361nvs, which now looks a whole lot better. There may have been some other issues they fixed as well, but ultimately nothing was changed at my specific location. PingPlotter is also showing very minimal packet loss, if any at all. I'm hopeful it is smooth sailing now, but I will continue to monitor and report back with any other information that may be helpful to others. Thanks!!
×
×
  • Create New...