Jump to content
Sign in to follow this  
Guest kamil234

weird thing going on..

Recommended Posts

Guest kamil234

Well, ever since i reformatted my computer (for like the 6th time) whenever i play games online they seem to lag..not like internet lag, but computer lag...like hardware lag, whenever i pla, everything is fine and than the game just stops for like 10 seconds and than it keeps going..its really annoying

i play diablo2 lod, it never lagged before like it does now

samething is happening with GuildWars, i know my computer sucks but..with minimal settings it should be able to play diablo2 at least easily, guildwars doesnt have that much requirements either tho..

i'm using a

p4 1.6ghz

512 ram

64mb nvidia card

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest kamil234

nope, i havent updated my computer since like..forever haha, so thats the first thing i should do?

Share this post


Link to post
Share on other sites

kamil234;If you did the kind of reformat that wipes the HD clean & installs Windows like new then you are running on the stock windows drivers.If anything (hardware,etc) needs a newer driver or one the Windows doesn't have & opts for the best standard driver it does have.The there's the problem..If it is a video card overheating problem then the drivers won't help & That's the place to look.Or if you have a temp sensor on the video card check it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...