Jump to content
reno

Vista installed and all working

Recommended Posts

I haven't posted in awhile but, I installed the final release vista and I have everything installed and working the only real problem that I have right now is with games the textures are all really bugggy for some reason. I have a 7600gt. Right now I only have the x86 installed when I get another hard drive I am going to try the x64.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh yes, even though it uses more system resources and thats about 580 at idle it loads programs faster then XP. I really would like to know why it won't play some games though.

most games will work once it is officially launched. this time is for games/program manufacturers to get there stuff working with it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest kamil234

Windows was giving away free accts when beta was still on, so all you have to do is replace 2 files and get yourself a free code put it in a poof its activated and genuine :-D

uh, i did that (the mothod posted on thehotfix.net and when i rebooted it told me to put in a new cd key..i did and it doesnt wanna activate..i tried the RTM key and my RC1 key)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...