Jump to content

mrcleanshaven

Members
  • Content Count

    43
  • Joined

  • Last visited

    Never
  • Speed Test

    My Results

About mrcleanshaven

  • Rank
    Jr. Member
  • Birthday 01/01/1

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Location
    beautiful wyoming
  • Interests
    aspiring idiot
  1. forgot to mention, speeds have returned to 'normal' :::.. Download Stats ..::: Connection is:: 1480 Kbps about 1.5 Mbps (tested with 2992 kB) Download Speed is:: 181 kB/s Tested From:: https://testmy.net (server1) Test Time:: Thu Feb 9 19:00:30 MST 2006 Bottom Line:: 26X faster than 56K 1MB download in 5.66 sec Diagnosis: Awesome! 20% + : 64.26 % faster than the average for host (direcpc.com) Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-JZVSNTGWL :::.. Upload Stats ..::: Connection is:: 305 Kbps about 0.3 Mbps (tested with 2992 kB) Upload Speed is:: 37 kB/s Tested From:: https://testmy.net (server1) Test Time:: Thu Feb 9 19:02:46 MST 2006 Bottom Line:: 5X faster than 56K 1MB upload in 27.68 sec Diagnosis: Awesome! 20% + : 291.03 % faster than the average for host (direcpc.com) Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-XL17D3NB5
  2. hi php, i had same problems for last couple of days. called dway support, they had me try different freqs. showed great improvement on second freq, so repointed dish, tweaked signal went from 72 to 91, acp ~70, passing w/o issue (originally called due to high, way too high, failed xmits (1900/6400) after many reboots, and valid software resets... well, when I go back to look at system status, after changing freq w/dway support on phone and performing acp and reregistering, it is back to original freq and signal is 82. (better than previous signal, yep), but not on final set freq. so another phone call, yada yada yada, and then 'please disconnect power from your modem", which I did. left it powered down for ~3 minutes and viola, now tranmit errors are 0/49301. oddly, i did power down last night, diconnected all cables, grounded to ensure static dissipation and no change in results.... idk, but me thinks there must have been sumthin up w/NOC however, i am no expert, just a person trying to understand....
  3. yeah, erroneous posting now is 1098/23518 for ~4.6% error rate. will strive to be more accurate in future posting...
  4. mine seems to be improving after last file upload...11448/224 ~2% maybe something improving at NOC. have had ~5 valid software resets with different files being listed each time, and //brighton/web... is the source file listed...not sure but I believe it is a NOC thang..
  5. down to about 3.2% now, and have read at dslreports same kind of info... will check again in the morning as well but, seems speed is about normal again both UL/DL as long as I have access, its all good
  6. what happened to your speed? here is my UL :::.. Upload Stats ..::: Connection is:: 224 Kbps about 0.2 Mbps (tested with 2992 kB) Upload Speed is:: 27 kB/s Tested From:: https://testmy.net (server1) Test Time:: Tue Feb 7 18:54:16 MST 2006 Bottom Line:: 4X faster than 56K 1MB upload in 37.93 sec Diagnosis: Awesome! 20% + : 187.18 % faster than the average for host (direcpc.com) Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-07HZQ6V1K but I see errors ~3.5% on transmit status used to be ~.001%, must be something going on at NOC?
  7. yeah, me2 back to up to date and speed is :::.. Download Stats ..::: Connection is:: 1478 Kbps about 1.5 Mbps (tested with 2992 kB) Download Speed is:: 180 kB/s Tested From:: https://testmy.net (server1) Test Time:: Tue Feb 7 18:50:38 MST 2006 Bottom Line:: 26X faster than 56K 1MB download in 5.69 sec Diagnosis: Awesome! 20% + : 63.68 % faster than the average for host (direcpc.com) Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-LDENY0U35 not sure what to make of it all, just glad to have service.
  8. reregistered and 'file list changed, downloading new files' has started...again. you would do it again to validate the files stored in flash on modem
  9. Bird Fan, Did you try the reregistration yet? My sys read, all files up to date, and is now back again at received first heartbeat...go figure... but, speed is good on the DL :::.. Download Stats ..::: Connection is:: 1439 Kbps about 1.4 Mbps (tested with 2992 kB) Download Speed is:: 176 kB/s Tested From:: https://testmy.net (server2) Test Time:: Tue Feb 7 18:17:59 MST 2006 Bottom Line:: 26X faster than 56K 1MB download in 5.82 sec Diagnosis: Awesome! 20% + : 59.36 % faster than the average for host (direcpc.com) Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-5JFG6HZ7C not sure about UL, seems to hang at server1 saw same thing last night...could not get ULtest to finish and even got page could not be displayed. tested at mydirecway, speeds ~220Kbps... :::.. Download Stats ..::: Connection is:: 1471 Kbps about 1.5 Mbps (tested with 2992 kB) Download Speed is:: 180 kB/s Tested From:: https://testmy.net (server1) Test Time:: Tue Feb 7 18:25:54 MST 2006 Bottom Line:: 26X faster than 56K 1MB download in 5.69 sec Diagnosis: Awesome! 20% + : 62.9 % faster than the average for host (direcpc.com) Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-TWMS9R36I :::.. Upload Stats ..::: Connection is:: 279 Kbps about 0.3 Mbps (tested with 1013 kB) Upload Speed is:: 34 kB/s Tested From:: https://testmy.net (server2) Test Time:: Tue Feb 7 18:27:15 MST 2006 Bottom Line:: 5X faster than 56K 1MB upload in 30.12 sec Diagnosis: Awesome! 20% + : 257.69 % faster than the average for host (direcpc.com) Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-QPGA29JCI notice it is with the 1013kB test, 2992kB seems to just hang...maybe a problem with lost tranmission packets? idk looks like a reboot again and again and again....
  10. Hi BirdFan, Glad to hear you isolated the problem. I have had many transmission failures today as well. The status said 'Received first heartbeat' and would not change states until.... Reregistered dish and all is working fine again. Don't know if they were making 'adjustments' at NOC or what, but system is 'all files up to date' and working fine now...oddly, the file name/date has not changed.
  11. my pings are similar fikester pinging yahoo gives an average of 813ms for me
  12. that's a nice upload M16, here is latest w/all registers set to nothing... :::.. Download Stats ..::: Connection is:: 1464 Kbps about 1.5 Mbps (tested with 2992 kB) Download Speed is:: 179 kB/s Tested From:: https://testmy.net (server1) Test Time:: Sun Feb 5 17:56:26 MST 2006 Bottom Line:: 26X faster than 56K 1MB download in 5.72 sec Diagnosis: Awesome! 20% + : 61.77 % faster than the average for host (direcpc.com) Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-PLIWO3ZHN :::.. Upload Stats ..::: Connection is:: 276 Kbps about 0.3 Mbps (tested with 2992 kB) Upload Speed is:: 34 kB/s Tested From:: https://testmy.net (server1) Test Time:: Sun Feb 5 17:58:47 MST 2006 Bottom Line:: 5X faster than 56K 1MB upload in 30.12 sec Diagnosis: Awesome! 20% + : 253.85 % faster than the average for host (direcpc.com) Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-J153LKMV2
  13. hi bryanb602 i have been experimenting with many different tweak settings, and there seems to be no effect, with all registers set to nothing, is the same or better than any tweak settings I have tried. as for upgrading your system to larger dish; did you purchase from a local 'dealer' or online? i purchased from local dealer and was able to upgrade systems for only the difference in price, did not have to purchase entire system again, but my dishes are all mounted on poles not one trimast mount (for house). This meant that only the dish had to be swapped out and the plan changed. I must emphasize that I have a great relationship with the dealer and have purchased many systems. perhaps you can negotiate?
  14. your receive and acp numbers still good?
  15. did you try forced ranging? http//192.168.0.1/fs/advanced/advanced.html left side menu, near bottom click and wait any change?
×
×
  • Create New...