Jump to content

Rocky Henriques

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

  • Speed Test

    My Results

About Rocky Henriques

  • Rank
    New Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. PROBLEM SOLVED! Spybot (free version) and Malware bytes (premium) did not find anything. So I began to look elsewhere. I remembered that I had recently installed AVG Zen (paid version), so I wondered if there was a conflict somewhere with something else already installed. Enter "Adfender." When I disabled it, I was able to use the upload feature here on TestMy.net. There had never been a problem before, so I am assuming there is some sort of conflict between Adfender and AVG. Anyway, thanks so much for your trouble and time!
  2. I followed your instructions, but did not have any success. Same result. I'm going to run spybot and see if it finds anything. Will let you know what I find. Thanks so much for your time.
  3. Well, I didn't have many extensions to start with, so it didn't take long to disable them one at a time as you suggested. I also relaunched Chrome after each one and tested again. Same result. It's obviously something with Chrome. (It is the current version, btw.)
  4. I just used IE 11, and it tested fine. Must be a problem with Chrome (which I prefer) but I just don't know what it is. Thanks for your help and the time you've taken.
  5. Thank you. AT https://testmy.net/mirror, there is a "Test My Internet" button in the upper right corner. I thought I would try that one--it did the download test fine, but as soon as it tried the upload test, I got the "Web page not available" again. If anyone can help I would sure appreciate this. Something apparently is blocking uploads from my computer. I've disabled virus software temporarily to see if that made a difference, but it did not.
  6. I am closest to Dallas, but got the same result when I chose somewhere else. Is there perhaps something on my computer which is not right?
  7. OK the link you gave shows that I am on the Dallas Texas server
  8. Sorry to be so dense--but I am not sure what you mean by "server." I am using ATT internet.
  9. That's where I clicked on the upload button. Same result this time as well.
  10. I am having problems uploading images to Zazzle, CafePress and Greeting Card Universe, so I thought I would test my upload here at testmy.net. Whenever I click on the download button, everything works fine, but when I click on the upload button, I get a "Webpage not available" message. I am using Chrome on a Windows 7. Everything is updated.
×
×
  • Create New...