Jump to content
Sign in to follow this  
lorne

new comp baddd score!!

Recommended Posts

::: Download Stats :::

Connection is: 609 Kbps about 0.6 Mbps (tested with 1496 KB)

Download Speed is: 74 KB/sec

Auth Code: 2009136 (validate a http://www.testmy.net)

Bottom Line: 11 times faster than 56K you can download 1MB in 13.84 second(s)

Validation Link :: https://testmy.net/cgi-bin/auth_check.cgi?ta=&top=&num=2009136&kbps=609&gen=gen&a=9.14285714285714&b=1.14285714285714&c=1145.14285714286

::: Download Stats :::

Connection is: 500 Kbps about 0.5 Mbps (tested with 1496 KB)

Download Speed is: 61 KB/sec

Auth Code: 2007501 (validate a http://www.testmy.net)

Bottom Line: 9 times faster than 56K you can download 1MB in 16.79 second(s)

Validation Link :: https://testmy.net/cgi-bin/auth_check.cgi?ta=&top=&num=2007501&kbps=500&gen=gen&a=9.14285714285714&b=1.14285714285714&c=1145.14285714286

Well i finished building a new comp today and as you can see it needs a bit of work, lol. Specs are:

CPU: Athlon 2500+ Mobile

MOBO: Abit NF7-S

RAM: Samsung pc 3200 512MB

VDcard: Nvidia g force 4

HD: Seagate 40GB 7200RPM

PSU: SHIT

People are OCing this chip board combo up to 2.7-2.8 ghz so this should be interesting once i get a good heatsink. Oh yeah OS is WIN XP Professional. Whenever i use win update to update it i get this error-

http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;830086

I tried the registry fix to get around it but no go, any ideas??

And yes i am still going to build the Pimputer. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

::: Download Stats :::

Connection is: 609 Kbps about 0.6 Mbps (tested with 1496 KB)

Download Speed is: 74 KB/sec

Auth Code: 2009136 (validate a http://www.testmy.net)

Bottom Line: 11 times faster than 56K you can download 1MB in 13.84 second(s)

Validation Link :: https://testmy.net/cgi-bin/auth_check.cgi?ta=&top=&num=2009136&kbps=609&gen=gen&a=9.14285714285714&b=1.14285714285714&c=1145.14285714286

::: Download Stats :::

Connection is: 500 Kbps about 0.5 Mbps (tested with 1496 KB)

Download Speed is: 61 KB/sec

Auth Code: 2007501 (validate a http://www.testmy.net)

Bottom Line: 9 times faster than 56K you can download 1MB in 16.79 second(s)

Validation Link :: https://testmy.net/cgi-bin/auth_check.cgi?ta=&top=&num=2007501&kbps=500&gen=gen&a=9.14285714285714&b=1.14285714285714&c=1145.14285714286

Well i finished building a new comp today and as you can see it needs a bit of work, lol. Specs are:

CPU: Athlon 2500+ Mobile

MOBO: Abit NF7-S

RAM: Samsung pc 3200 512MB

VDcard: Nvidia g force 4

HD: Seagate 40GB 7200RPM

PSU: SHIT

People are OCing this chip board combo up to 2.7-2.8 ghz so this should be interesting once i get a good heatsink. Oh yeah OS is WIN XP Professional. Whenever i use win update to update it i get this error-

http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;830086

I tried the registry fix to get around it but no go, any ideas??

And yes i am still going to build the Pimputer. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

::: Download Stats :::

Connection is: 609 Kbps about 0.6 Mbps (tested with 1496 KB)

Download Speed is: 74 KB/sec

Auth Code: 2009136 (validate a http://www.testmy.net)

Bottom Line: 11 times faster than 56K you can download 1MB in 13.84 second(s)

Validation Link :: https://testmy.net/cgi-bin/auth_check.cgi?ta=&top=&num=2009136&kbps=609&gen=gen&a=9.14285714285714&b=1.14285714285714&c=1145.14285714286

::: Download Stats :::

Connection is: 500 Kbps about 0.5 Mbps (tested with 1496 KB)

Download Speed is: 61 KB/sec

Auth Code: 2007501 (validate a http://www.testmy.net)

Bottom Line: 9 times faster than 56K you can download 1MB in 16.79 second(s)

Validation Link :: https://testmy.net/cgi-bin/auth_check.cgi?ta=&top=&num=2007501&kbps=500&gen=gen&a=9.14285714285714&b=1.14285714285714&c=1145.14285714286

Well i finished building a new comp today and as you can see it needs a bit of work, lol. Specs are:

CPU: Athlon 2500+ Mobile

MOBO: Abit NF7-S

RAM: Samsung pc 3200 512MB

VDcard: Nvidia g force 4

HD: Seagate 40GB 7200RPM

PSU: SHIT

People are OCing this chip board combo up to 2.7-2.8 ghz so this should be interesting once i get a good heatsink. Oh yeah OS is WIN XP Professional. Whenever i use win update to update it i get this error-

http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;830086

I tried the registry fix to get around it but no go, any ideas??

And yes i am still going to build the Pimputer. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

::: Download Stats :::

Connection is: 609 Kbps about 0.6 Mbps (tested with 1496 KB)

Download Speed is: 74 KB/sec

Auth Code: 2009136 (validate a http://www.testmy.net)

Bottom Line: 11 times faster than 56K you can download 1MB in 13.84 second(s)

Validation Link :: https://testmy.net/cgi-bin/auth_check.cgi?ta=&top=&num=2009136&kbps=609&gen=gen&a=9.14285714285714&b=1.14285714285714&c=1145.14285714286

::: Download Stats :::

Connection is: 500 Kbps about 0.5 Mbps (tested with 1496 KB)

Download Speed is: 61 KB/sec

Auth Code: 2007501 (validate a http://www.testmy.net)

Bottom Line: 9 times faster than 56K you can download 1MB in 16.79 second(s)

Validation Link :: https://testmy.net/cgi-bin/auth_check.cgi?ta=&top=&num=2007501&kbps=500&gen=gen&a=9.14285714285714&b=1.14285714285714&c=1145.14285714286

Well i finished building a new comp today and as you can see it needs a bit of work, lol. Specs are:

CPU: Athlon 2500+ Mobile

MOBO: Abit NF7-S

RAM: Samsung pc 3200 512MB

VDcard: Nvidia g force 4

HD: Seagate 40GB 7200RPM

PSU: SHIT

People are OCing this chip board combo up to 2.7-2.8 ghz so this should be interesting once i get a good heatsink. Oh yeah OS is WIN XP Professional. Whenever i use win update to update it i get this error-

http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;830086

I tried the registry fix to get around it but no go, any ideas??

And yes i am still going to build the Pimputer. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

::: Download Stats :::

Connection is: 609 Kbps about 0.6 Mbps (tested with 1496 KB)

Download Speed is: 74 KB/sec

Auth Code: 2009136 (validate a http://www.testmy.net)

Bottom Line: 11 times faster than 56K you can download 1MB in 13.84 second(s)

Validation Link :: https://testmy.net/cgi-bin/auth_check.cgi?ta=&top=&num=2009136&kbps=609&gen=gen&a=9.14285714285714&b=1.14285714285714&c=1145.14285714286

::: Download Stats :::

Connection is: 500 Kbps about 0.5 Mbps (tested with 1496 KB)

Download Speed is: 61 KB/sec

Auth Code: 2007501 (validate a http://www.testmy.net)

Bottom Line: 9 times faster than 56K you can download 1MB in 16.79 second(s)

Validation Link :: https://testmy.net/cgi-bin/auth_check.cgi?ta=&top=&num=2007501&kbps=500&gen=gen&a=9.14285714285714&b=1.14285714285714&c=1145.14285714286

Well i finished building a new comp today and as you can see it needs a bit of work, lol. Specs are:

CPU: Athlon 2500+ Mobile

MOBO: Abit NF7-S

RAM: Samsung pc 3200 512MB

VDcard: Nvidia g force 4

HD: Seagate 40GB 7200RPM

PSU: SHIT

People are OCing this chip board combo up to 2.7-2.8 ghz so this should be interesting once i get a good heatsink. Oh yeah OS is WIN XP Professional. Whenever i use win update to update it i get this error-

http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;830086

I tried the registry fix to get around it but no go, any ideas??

And yes i am still going to build the Pimputer. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

::: Download Stats :::

Connection is: 609 Kbps about 0.6 Mbps (tested with 1496 KB)

Download Speed is: 74 KB/sec

Auth Code: 2009136 (validate a http://www.testmy.net)

Bottom Line: 11 times faster than 56K you can download 1MB in 13.84 second(s)

Validation Link :: https://testmy.net/cgi-bin/auth_check.cgi?ta=&top=&num=2009136&kbps=609&gen=gen&a=9.14285714285714&b=1.14285714285714&c=1145.14285714286

::: Download Stats :::

Connection is: 500 Kbps about 0.5 Mbps (tested with 1496 KB)

Download Speed is: 61 KB/sec

Auth Code: 2007501 (validate a http://www.testmy.net)

Bottom Line: 9 times faster than 56K you can download 1MB in 16.79 second(s)

Validation Link :: https://testmy.net/cgi-bin/auth_check.cgi?ta=&top=&num=2007501&kbps=500&gen=gen&a=9.14285714285714&b=1.14285714285714&c=1145.14285714286

Well i finished building a new comp today and as you can see it needs a bit of work, lol. Specs are:

CPU: Athlon 2500+ Mobile

MOBO: Abit NF7-S

RAM: Samsung pc 3200 512MB

VDcard: Nvidia g force 4

HD: Seagate 40GB 7200RPM

PSU: SHIT

People are OCing this chip board combo up to 2.7-2.8 ghz so this should be interesting once i get a good heatsink. Oh yeah OS is WIN XP Professional. Whenever i use win update to update it i get this error-

http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;830086

I tried the registry fix to get around it but no go, any ideas??

And yes i am still going to build the Pimputer. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yup fresh install of xp, but i can't seem to update i don't know if it had any issues that might hurt my speed. It has no NIC it's got 10/100 onboard LAN. Sure is slow eh... :evil:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yup fresh install of xp, but i can't seem to update i don't know if it had any issues that might hurt my speed. It has no NIC it's got 10/100 onboard LAN. Sure is slow eh... :evil:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yup fresh install of xp, but i can't seem to update i don't know if it had any issues that might hurt my speed. It has no NIC it's got 10/100 onboard LAN. Sure is slow eh... :evil:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yup fresh install of xp, but i can't seem to update i don't know if it had any issues that might hurt my speed. It has no NIC it's got 10/100 onboard LAN. Sure is slow eh... :evil:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yup fresh install of xp, but i can't seem to update i don't know if it had any issues that might hurt my speed. It has no NIC it's got 10/100 onboard LAN. Sure is slow eh... :evil:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yup fresh install of xp, but i can't seem to update i don't know if it had any issues that might hurt my speed. It has no NIC it's got 10/100 onboard LAN. Sure is slow eh... :evil:

Share this post


Link to post
Share on other sites

well if you have a NIC, go into the bios and disable the on board lan ~~ then install the NIC ~~ this will of course rule out that as being an issue.... that is the first thing I would check with a new mother board with on board lan.

- damon

Share this post


Link to post
Share on other sites

well if you have a NIC, go into the bios and disable the on board lan ~~ then install the NIC ~~ this will of course rule out that as being an issue.... that is the first thing I would check with a new mother board with on board lan.

- damon

Share this post


Link to post
Share on other sites

well if you have a NIC, go into the bios and disable the on board lan ~~ then install the NIC ~~ this will of course rule out that as being an issue.... that is the first thing I would check with a new mother board with on board lan.

- damon

Share this post


Link to post
Share on other sites

well if you have a NIC, go into the bios and disable the on board lan ~~ then install the NIC ~~ this will of course rule out that as being an issue.... that is the first thing I would check with a new mother board with on board lan.

- damon

Share this post


Link to post
Share on other sites

well if you have a NIC, go into the bios and disable the on board lan ~~ then install the NIC ~~ this will of course rule out that as being an issue.... that is the first thing I would check with a new mother board with on board lan.

- damon

Share this post


Link to post
Share on other sites

well if you have a NIC, go into the bios and disable the on board lan ~~ then install the NIC ~~ this will of course rule out that as being an issue.... that is the first thing I would check with a new mother board with on board lan.

- damon

Share this post


Link to post
Share on other sites

Good idea CA3LE, thanks :D I will need to order one, since i no longer deal with the store in town. I kinda had to straighten the owner out so now i am not allowed in the store, thats ok because it fuckin blew goats anyways. I will try it out. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...