Jump to content
Sign in to follow this  
hbk_seanmichael

Changed Ethernet, splitter and coaxial and my speed is slower now?!

Recommended Posts

I have 105 download and 25 upload with xfinity.  I have the netgear ac1600 c6250 router/modem combo

 

I replaced this splitter:

https://www.amazon.com/Sv-2g-2-way-Splitter-5-1000mhz-Sv2g/dp/B003TH36CK

 

with this one:

https://www.lowes.com/pd/IDEAL-Zinc-2-Way-Coax-Video-Cable-Splitter/3583098

 

I bought a new cat6 ethernet cord for my xbox one. (had a cat5e before)

https://www.lowes.com/pd/On-Q-Legrand-7-ft-24-4-Cat-6-Ethernet-Indoor-Only-Blue-Data-Cable/50029122

 

And I also got rid of the old comcast crappy coaxial cables and bought two of these

https://www.lowes.com/pd/GE-6-ft-18-AWG-RG6-Gray-Coax-Cable-Coil/999943990

 

... both go onto the splitter I bought and one goes to xfinity box other goes to netgear c6250.  

 

My speedtest before was in the 60s and 70s.... Now I am getting a constant 30-40... how is this possible?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...