Jump to content
Sign in to follow this  
reno

Modem Router

Recommended Posts

Hello everyone! It's been years! I have an interesting question for you. So I am on Spectrum basic plan, I have it setup with them to use my own router. Here is my problem! They gave me the technicolor tc8717t  Modem / Router combo, I went in and Enabled Bridge Mode and turned everything off to use my own Router.. Fun problem, in the configs it says Bridge Mode is on.. but it's not..  I connect my desktop to the Modem / Router combo and I get a Ipv4 and ipv6 address, while on the asus rt-acrh13 that I am trying to use for Wifi since the Modem / Router has the WiFi off. get's a completely different Ipv4 address and no ipv6 address. mind you this is while they are BOTH plugged in.. in my asus rt-acrh13 I have the ipv6 set to passthrough  mode and it's still not giving my ipv6.. Is there something I'm doing wrong or is this something to do with the Modem / Router Spectrum gave me? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...