Jump to content

Auto Test results go missing


Recommended Posts

Three times now I have run the auto test over a period of time (often overnight) and come back to the computer some time after it finished to find a page saying that TestMy could not find the results under that identifier. This happened on two different computers and on both Firefox and Chrome (Win10). So I lost all 12 results in the test!

Clicking on "My results" brought the message up again. Anyone had this too?

Link to post
Share on other sites

It's best to have an account and be signed in, especially for the auto speed test.

 

Your IP address may be changing.  Now that you're a member remain signed in and all of your results will be associated with your username, if your IP changes it doesn't matter because it's still under your username.

 

Here's the results I was able to find

https://testmy.net/compID/178394038821

 

You won't have any more issues now that you have an account, just make sure to always be signed in.

 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...