Jump to content

jpopc79

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

    Never
  • Speed Test

    My Results

About jpopc79

  • Rank
    New Member
  • Birthday 01/01/1

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. guys one simple quiestion..im not a techy guy i just want to ask WHAT ARE YOU GUYS TRYING TO ACHIEVE HERE?????????? thats all
  2. @becman bro where can i get that program that monitors your download stats? tnx
  3. your ap is looking good with jitter 1 and rrsi 779..its beyond the average of 4 jitter and 500 rssi.. what seems to be the problem?
  4. temting i would like to have same setup..i own an old model meridian system do you think i can ask tech person to connect it for me?
  5. well i think your canopy is not sending a good reply from your base station.. have you tried opening your canopy page?if you can try copy pasting your ep evaluation here so we can check your rssi and jitter maybe your problem is there.. to access it there a tutorial here somwhere try to search.. once inside go to TOOLS then click AP EVALUATION then paste it here
  6. there is no space between flush and dns it should be ipconfig/flushdns is there any problem to your connection to repair it? are you getting a no connectivity message when double clicking your network on the task bar? more detail pls..so we can help
  7. wow another new thing for me usercount-is this the one telling you how many subscriber using the same color code?
  8. wow 1.6kbps is fast...too fast actualy.. lucky you
  9. a friend telling me to check out this site .. im still new here but im feeling kinda home since everybody is so helpfull.. tnx
  10. @iesnes bro we have the same problem...I am also a newly instaled smartbroken costumer with the same problem as you have.. my AP eval is good with RRSI of 600+ and Jitter of 3-5..upload is bigger than download..grrrr "i hope its the other way around"Sometimes i have 350 kbps DL but mostly 15kbps DL,i only get 350kbs at 2 am - 4 am when im sure im the only subscriber using it.since there are only 7 of us here. i keep calling CS but they always say that they are fixing the base station. i tried all the tweaks here but nothing realy works because of the interminent connection. well we have the same conlusion ..maybe they limit the bandwith when the base station only have small subscriber...But still im expecting this to be fixed...its the only isp i can get here in my remote area... tnx
  11. tnx Coknuck @CB this is my tas manager and add remove program..i close bitcommet when running test...
  12. one noob question how do i printscreen
  13. CB tnx for the reply.. after i tweaked using cb 20 steps and canopy tweak ,disable dnscahing,fastpage loading increasebuffer idid great with 362kbps that was 3 am upto 6 am consistent .. but now my reading is :::.. Download Stats ..::: Download Connection is:: 13 Kbps about 0 Mbps (tested with 96 kB) Download Speed is:: 2 kB/s Tested From:: https://testmy.net/ (Main) Test Time:: 2008/04/19 - 6:18am Bottom Line:: 0X faster than 56K 1MB Download in 512 sec Tested from a 96 kB file and took 58.734 seconds to complete Download Diagnosis:: May need help : running at only 6.05 % of your hosts average (21.132) D-Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-0E5ROGWDX User Agent:: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.0.12) Gecko/20070508 Firefox/1.5.0.12 [!] ouch why does my reading inconsistent..can anybody tell me if there is somthing wrong with my ap evaluation? Current entry index: 2 ********************************************* Index: 0 Frequency: 5735.00 MHz ESN: 0a-00-3e-ff-73-a0 Jitter: 3 RSSI: 376 Power Level: -78 Beacon Count: 40 BRcvW: 1 DFSEn: 0 FECEn: 0 Type: Multipoint Avail: 1 Age: 0 Lockout: 0 RegFail 0 Range: 0 feet TxBER: 1 EBcast: 1 Session Count: 0 NoLUIDS: 0 OutOfRange: 0 AuthFail: 0 EncryptFail: 0 Rescan Req: 0 FrameNumber: 1722 SectorID: 4 Color Code: 4 BeaconVersion: 1 SectorUserCount: 6 NumULHalfSlots: 18 NumDLHalfSlots: 55 NumULContSlots: 3 ********************************************* Index: 1 Frequency: 5775.00 MHz ESN: 0a-00-3e-ff-72-b8 Jitter: 4 RSSI: 365 Power Level: -78 Beacon Count: 32 BRcvW: 1 DFSEn: 0 FECEn: 0 Type: Multipoint Avail: 1 Age: 0 Lockout: 0 RegFail 0 Range: 0 feet TxBER: 1 EBcast: 1 Session Count: 0 NoLUIDS: 0 OutOfRange: 0 AuthFail: 0 EncryptFail: 0 Rescan Req: 0 FrameNumber: 832 SectorID: 0 Color Code: 5 BeaconVersion: 1 SectorUserCount: 0 NumULHalfSlots: 18 NumDLHalfSlots: 55 NumULContSlots: 3 ********************************************* Index: 2 Frequency: 5795.00 MHz ESN: 0a-00-3e-ff-74-c2 Jitter: 2 RSSI: 483 Power Level: -75 Beacon Count: 32 BRcvW: 1 DFSEn: 0 FECEn: 0 Type: Multipoint Avail: 1 Age: 0 Lockout: 0 RegFail 0 Range: 2940 feet TxBER: 1 EBcast: 1 Session Count: 7 NoLUIDS: 0 OutOfRange: 0 AuthFail: 0 EncryptFail: 0 Rescan Req: 0 FrameNumber: 185 SectorID: 2 Color Code: 2 BeaconVersion: 1 SectorUserCount: 3 NumULHalfSlots: 18 NumDLHalfSlots: 55 NumULContSlots: 3 ********************************************* Index: 3 Frequency: 5835.00 MHz ESN: 0a-00-3e-ff-74-a3 Jitter: 4 RSSI: 323 Power Level: -79 Beacon Count: 28 BRcvW: 1 DFSEn: 0 FECEn: 0 Type: Multipoint Avail: 1 Age: 0 Lockout: 0 RegFail 0 Range: 0 feet TxBER: 1 EBcast: 1 Session Count: 0 NoLUIDS: 0 OutOfRange: 0 AuthFail: 0 EncryptFail: 0 Rescan Req: 0 FrameNumber: 1915 SectorID: 3 Color Code: 3 BeaconVersion: 1 SectorUserCount: 0 NumULHalfSlots: 18 NumDLHalfSlots: 55 NumULContSlots: 3 this is frustrating i only get high speed connection early in the morning.,. tnx CB
  14. how come my upload speed is bigger than my download speed..I already done the ff.. CB 20 steps canopy tweak here is my result ::::::::::.. testmy.net test results ..:::::::::: Download Connection is:: 86 Kbps about 0.09 Mbps (tested with 96 kB) Download Speed is:: 10 kB/s Upload Connection is:: 223 Kbps about 0.2 Mbps (tested with 386 kB) Upload Speed is:: 27 kB/s Tested From:: https://testmy.net (Main) Test Time:: 2008/04/18 - 9:36am D-Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-ROQD8LIJU U-Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-49TAMKJU0 User Agent:: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.0.12) Gecko/20070508 Firefox/1.5.0.12 And may i ask our GURU's how do i change Indexes that is shown in ap evaluation.. Isp Smartbro plan 999 tnx hoping for a reply
×
×
  • Create New...