Jump to content
Sign in to follow this  
Sparticus

Problems Testing

Recommended Posts

I haven't seen any issues with the download test but I have seen issues with the upload test giving me inaccurate results.

:::.. Upload Stats ..:::

Upload Connection is:: 617 Kbps about 0.6 Mbps (tested with 1496 kB)

Upload Speed is:: 75 kB/s

Tested From:: https://testmy.net/ (Server 1)

Test Time:: 2006/10/30 - 7:05pm

Bottom Line:: 11X faster than 56K 1MB Upload in 13.65 sec

Tested from a 1496 kB file and took 19.86 seconds to complete

Upload Diagnosis:: 90% + Okay : running at 90.74 % of your hosts average (cox.net)

U-Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-YE58UOXK9

User Agent:: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727) [!]

Share this post


Link to post
Share on other sites

ya i have no problem with download, its the upload normally i get 444kbps i get this now.

:::.. Upload Stats ..:::

Upload Connection is:: 547 Kbps about 0.5 Mbps (tested with 1013 kB)

Upload Speed is:: 67 kB/s

Tested From:: https://testmy.net/ (Server 1)

Test Time:: 2006/10/30 - 7:18pm

Bottom Line:: 10X faster than 56K 1MB Upload in 15.28 sec

Tested from a 1013 kB file and took 15.175 seconds to complete

Upload Diagnosis:: Awesome! 20% + : 115.35 % faster than the average for host (bellsouth.net)

U-Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-SELF49HR6

User Agent:: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.0.7) Gecko/20060909 Firefox/1.5.0.7 [!]

i wish i could really get that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I restored the script back to the old version... I'll be working on this new version on the side, apparently it works great on my 12Mbps/1mbps home computer and works great on my 400Kbps/60Kbps cell phone but is having problems with speeds between that.  I installed a program called netlimiter which lets me set my speed to whatever I want (so I can simulate a 384Kbps line for instance) and I got the same problem as you.  Really weird.  But as I said, I restored the scripts back to the stable versions for now and will work on the new versions untill they're ready for release.

Thanks for letting me know of this problem.  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seem's to be working better, I used to get 560 - 574kbps on the upload.  Just a bit slower than before.

:smiley:

:::.. testmy.net test results ..:::

Download Connection is:: 7662 Kbps about 7.66 Mbps (tested with 12160 kB)

Download Speed is:: 935 kB/s

Upload Connection is:: 542 Kbps about 0.5 Mbps (tested with 1013 kB)

Upload Speed is:: 66 kB/s

Tested From:: https://testmy.net (Server 1)

Test Time:: 2006/10/31 - 6:46am

D-Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-VJ8BT2GHA

U-Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-WB3K2S4VQ

User Agent:: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1) [!]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...