Jump to content
Sign in to follow this  
destroySBC

need help with testmy.net

Recommended Posts

It's probably just the type of data sent at that point of the test & how your OS handles that type of data.Unless it is your firewall or something like your RWIN setting is wrong for your os,Or your virtual memory settings are wrong & you are almost out of VM at that point of the test.The list could go on  you are just going to have to try some tweaking until you find the problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You have to go to a site like tinypic.com or imageshack or photobucket.Do the free registration.then convert the picture or sig you want to use to code there.Then copy the code (I put mine in a note pad & save to MY Documents in case I need it again.) then paste the code in the signature box in your profile. Below is a code sig I will alter the code so you can see what it looks like if I don't all you will see is the sig.This code won't work as a sig with it altered but it will let you see aproxamately what you need.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It worked with %7Boption%7D on fron and back of the code.... thanx for the help' I appreciate it.

yea, theirs no doubt about it. your deffinatly going to have to resize that sig. Im on 12xx resolution and thats huge...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...