Jump to content
Sign in to follow this  
branman79

new guy who dont know crap about tweaking....

Recommended Posts

Here there are.

http://www.testmy.net/forum/b-3

http://www.testmy.net/forum/b-12

What are your advertised speeds, and provider? Try running a speed test, Just click on download test at top of page. Copy and paste score in this post. We will work on it from there. :D

By the way welcome to the forum!  :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

i have charter cable and my advertised speed is 384kbps.

:::.. Download Stats ..:::

Connection is:: 359 Kbps about 0.4 Mbps (tested with 5983 kB)

Download Speed is:: 44 kB/s

Tested From:: https://testmy.net  (main)

Test Time:: Mon Feb 27 23:45:38 EST 2006

Bottom Line:: 6X faster than 56K 1MB download in 23.27 sec

Diagnosis: May need help : running at only 6.79 % of your hosts average (aol.com)

Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-QKG2L6JHP

Share this post


Link to post
Share on other sites

You are running at 93% of your advertised speed, but you could run a little faster. Try TCP Optimizer. It works well for me. Or cablenut if you prefer.

I run a 1030 on an 800 advertised speed.

:::.. Download Stats ..:::

Connection is:: 1521 Kbps about 1.5 Mbps (tested with 2992 kB)

Download Speed is:: 186 kB/s

Tested From:: https://testmy.net  (main)

Test Time:: Tue Feb 28 00:22:37 CST 2006

Bottom Line:: 27X faster than 56K 1MB download in 5.51 sec

Diagnosis: Awesome! 20% + : 67.14 % faster than the average for host (direcpc.com)

Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-S0XIFEUVN

Lately been running anusually fast. Usually 1030

Like I said, read those forum posts. Goodluck, and again welcome to the forum. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you follow the tabs at the top of the optimizer. The: other settings:MaxMTU:Latency (Ping). On the first page did you click custom settings,Window scalling Max MTU,TCP Recieve window,network adapter for NIC. And do the latency(PING) three times. Then and only then should you reboot. Also file and backup current settings. Then reboot.

Read this:TCP Optimizer Help

Don't know why my pc is not posting it as a link but it could be typed into address bar. That should a lot.

[edit] I set 'Read this:' as a hyperlink ~ not sure why it didn't post that way for you, either?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...