Jump to content
Sign in to follow this  
richmca

Changing Host

Recommended Posts

Im experiencing slow speed. I switched hosts from semo.net to windstream.net, yet the original host name still shows on the speed test results list. BTW, Windstream has maintained for several days that they have a "slow speed" reported in my area and "would let me know" when it is located and fixed. Should I be satisfied with this kind of response? My speed results have been around 13 kBs for a couple of weeks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think hes saying that he switched FROM semo.net to windstream and his results are showing hes still on semo. Thats odd i think.

@ richmca

It doesnt take to long to locate problems with "slow speeds' .. they can usually pinpoint the bad node or signal leak within a day , a week at most. I wouldn't be satisfied with that answer If it takes longer than that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...