Jump to content
Richard Fiveash

Sydney Australia Test Server

Recommended Posts

Hi,

 

I'm getting very inconsistent results on 2 services using this server, speeds are well below expectations, other speed sites are showing expected speeds consistently. This has been occurring for the past 3 to 4 days.

 

This would normally be a consistent 80 to 90 meg down & 30 to 40 meg up.

Richard Fiveash's Speed Test Results

Edited by mudmanc4
Added Live Graph

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

9 hours ago, Pgoodwin1 said:

I don’t see any TMN Test data for you

The IP he posted from is different, look by his username.

 

9 hours ago, Richard Fiveash said:

This would normally be a consistent 80 to 90 meg down & 30 to 40 meg up.

 

Looking back through your TMN history, going back to when you joined in 2016, I don't see any history of you consistently scoring that high.

 

Your highest speeds were recorded when you first joined.  And they were far from consistent.

Screen Shot 2019-03-03 at 4.23.20 PM.png

 

This looks more stable -- Looks like about 2/28/19 you started to encounter inconsistencies.

 

Screen Shot 2019-03-03 at 4.24.10 PM.png

 

Where are you located in the World?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Ca3le,

 

I've got 2 accounts, the one I was talking about that should be 90+ meg must be my other account which I have on my home internet.

 

The last graph you have above is from a customers service I'm monitoring it is exhibiting the same problem as my home one where the inconsistency started on 2/28 as you say.

 

This account has been used at various sites since I've had it.

 

I'm in Sydney Australia hence why I'm using the Sydney server.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've logged in on my other account you'll see test results on my home internet prior to 20th Feb were generally around the 90meg mark, don't know what happened on 26th those tests were on another service but was only a 100meg download service, and then after 2nd March back on my home internet and very inconsistent.

 

https://testmy.net/stats/?&t=u&l=1000&q=rfiveash

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Looks like just hours after your last post you started to become more stable.

 

Screen Shot 2019-03-12 at 5.08.47 PM.png

 

Much more like your results right before that massive spike.  Did you find something that correlates with that anomaly?  Maybe an installed program or proxy of some kind?  That spike was SUPER abnormal. --- and then immediately after, you had issues.

 

?&t=u&d=03122019&x=30&l=500&q=rfiveash's Speed Test Results

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
Speed Test Version 15.9
© 2019 TestMy Net LLC - TestMy.net - Terms & Privacy