Jump to content
crapsound

Some websites look wrong...help pls. :)

Recommended Posts

I'm using Firefox as my browser (Firefox 2 to be exact) and there are some sites that look wrong every time I visit them.

One site is www.gamefaqs.com:

It doesn't display all the uh...pictures or uh...shapes and stuff...

The site always looks incomplete no matter how many times I reload/refresh it.

Another site is www.deviantart.com:

It doesn't load correctly at all.

The background is white (which is supposedly not).

And uh...well I can't describe any further...

I tried to attach a screenshot for you to see how it looks like...(I don't know if its attached though)

What are the possible reasons why do these site look wrong sometimes?

Share this post


Link to post
Share on other sites

That screen shot looks like when a site is experiencing heavy use and goes to text mode.

Turn off AdBlock plus and try the site again.

EDIT: you could also disable any other extensions to see if there is a conflict between two of them. And then re-enable them one by one.

And FireFox  2.0. Versions are almost at end of life. Upgrade time to 3.0. .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Finally solved it...now the site displays correctly.

That screen shot looks like when a site is experiencing heavy use and goes to text mode.

Turn off AdBlock plus and try the site again.

EDIT: you could also disable any other extensions to see if there is a conflict between two of them. And then re-enable them one by one.

And FireFox  2.0. Versions are almost at end of life. Upgrade time to 3.0. .

I didn't do what you said about AdBlock plus but instead I tried visiting at a different time. Maybe it was really about the heavy use.

I deleted all the temporary internet files using disk cleanup. I don't know if this worked but I did it anyway and after that it was displaying ok already.

But still, thanks for your help. Now I know the reason/s why the site looks like that at times.  :laugh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Finally solved it...now the site displays correctly.I didn't do what you said about AdBlock plus but instead I tried visiting at a different time. Maybe it was really about the heavy use.

I deleted all the temporary internet files using disk cleanup. I don't know if this worked but I did it anyway and after that it was displaying ok already.

But still, thanks for your help. Now I know the reason/s why the site looks like that at times.  :laugh:

i'd still upgrade to FF3...its awesome

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...